Babagan awake dhewe

Fujian Jinqiang Machinery Manufacture Co., Ltd.

Fujian Jinqiang Machinery Manufacture Co., Ltd. didegaké ing taun 1998, sing dumunung ing Provinsi Fujian Kota Quanzhou.Jinqiang minangka perusahaan teknologi dhuwur lan anyar.Jinqiang bisa nyedhiyani siji-mandeg layanan kalebu Manufaktur, prodhuksi, Processing, transportasi lan ngekspor wheel bolt lan nut, bolt tengah, U bolt lan spring pin etc.

Kaluwihan

  • Pabrik kita wis berkembang dadi Produsèn Premier IATF16949 Certified saka produk High Quality, Biaya-Efektif

    Sertifikat

    Pabrik kita wis berkembang dadi Produsèn Premier IATF16949 Certified saka produk High Quality, Biaya-Efektif
  • Tansah nggawe kualitas ing Panggonan pisanan lan strictly ngawasi kualitas produk saben proses.

    Kualitas

    Tansah nggawe kualitas ing Panggonan pisanan lan strictly ngawasi kualitas produk saben proses.
  • Produsen profesional truk lan trailer Porducts meh 20 taun.Pabrik bagean truk lan trailer kita dumunung ing zona industri rongqiao, Quanzhou.

    Produsen

    Produsen profesional truk lan trailer Porducts meh 20 taun.Pabrik bagean truk lan trailer kita dumunung ing zona industri rongqiao, Quanzhou.
>

Produk Terbaru